Skip to content

Fremgangsmåte

Vi i ScanTurf har som mål å gjøre hele kunstgress-prosjektet ditt til en positiv opplevelse. Når vi mottar en henvendelse fra deg, vil en av våre medarbeidere ta kontakt så fort som mulig. Så går det fortløpende. En befaring blir gjort for å anslå størrelsen på prosjektet og mengden grunnarbeid som vil være nødvendig. Vi sender også gratis vareprøver så du kan velge hvilken gresstype du vil ha. Vi hjelper deg gjerne med å velge det riktige produktet til ditt prosjekt. Disse variablene avgjør totalkostnadene: gresstypen, størrelsen på prosjektet og mengden grunnarbeid som må gjøres.

Produkt

Du kan velge mellom flere høykvalitetsprodukter i vårt sortiment. Vi lagerfører våre produkter og leverer på bestilling etter mål. 
 
Kunstgresstyper utover de lagerførte produktene kan skaffes etter forespørsel. Vi hjelper deg gjerne med å velge den beste løsningen til ditt prosjekt. Se alle produkter

Grunnarbeid

Før installasjonen kan gjennomføres må området forberedes. Ulike områder har ulike behov. Hvert prosjekt blir i så måte unikt. Hovedtanken er å lage en overflate som er jevn og porøs så dreneringen blir så effektiv som mulig. Avhengig av hvor du bor, kan ScanTurf tilby tjenester for deg som ønsker å få utført grunnarbeid og installasjon. Vi har også mange forhandlere rundt i landet som tilbyr installasjonstjenester. Våre forhandlere

Installasjon

Når området er forberedt og grunnarbeidet utført, er det tid for å rulle ut gresset og feste det godt. På større områder brukes sand som innfyll, men dette er ikke nødvendig ved bruk på terrasser, balkonger o.l. Avhengig av størrelsen på prosjektet er du nå bare timer unna å kunne nyte din egen, flotte kunstgressplen.

Er du interessert i kunstgress?

Lær mer om våre produkter her!

Kontaktskjema

+47 457 97 777

Fyll ut skjemaet under, så tar en av våre medarbeidere kontakt!